pirmdiena, 2009. gada 28. septembris

Open Air Vintage Festival rezumē


Kad pagājusi jau gandrīz diena kopš pasākuma, sākam atgūties. Jāatzīst, ka gatavošanās festivālam aizņēma lielu daļu laika pēdējās 3 nedēļas. Sākumā gan vairāk ģenerējot idejas, bet beigās saprotot, ka laika maz, a plāni ta Napoleona cienīgi!, - būs jāuzņem apgriezieni.
Par festivālu, īsumā - Fantastjika! Viss - gan pārdevēji, gan pircēji, atmosfēra, kaulēšanās, sarunas, pērles, dažnedažādi skaistumi, tauriņi, kūku gāšanās, greznās kleitas, paštaisīts vīns, dzērvītes pie griestiem un lomofoto - tas viss bija tiešām LIELISKI!
Patiesībā, tie, kuri bija, sapratīs, ka vairāk jau nav ko stāstīt - tur vienkārši bija jābūt!
Un, tie, kuri nebija, iesaku uzmanīgi klausīties un gaidīt nākamo pasākumu, jo, kā baumoja otrā stāva pārdevēji - tad nākamais būs.. :) Bet drošāki avoti jau ziņo laiku - kaut kad ap Ziemassvētkiem.
Pie mums bija iegādājams apģērbs, omes, kā arī pašu taisīti aksesuāri (smukā brūnā broša aizceļoja pie tikpat smukas meitenes), adīto cepurīšu-šaļļu komplekti, gaisīgie lakatiņi un garšīgie ievārījumi, kompoti un marinējumi... Un plūmju brīnums tiešām pazuda pirmais :)
Neliels ieskats kā gāja pa labi no trepēm:

Mūsu šarmantie un burvīgie pārdevēji veiksmīgi tika galā.
Un te aiziet ekskluzīvā raibā veste un rokās- bānānu - ērkšķogu ievārījums :) Blakus - iemūžināts mirklis, kad pēdējais Plūmju brīnums vēl bija ar mums.
Tautu meita - sniega cilvēks (zābaciņi vēl ir pieejami!:P )Un tiek pielaikotas kurpju brošas.

Paldies visiem, bija ameeeeizing! :)
Tiekamies nākamajā!

2 komentāri:

  1. vai gadījumā pie jums arī nebija tipa balējusi zila dzinsa zaketite ar perlju mudzinajumiem? ja jaa, tad padevigi ziņoju, ka tas labi nēsājas :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, tā bija pie mums!
    Prieks, ka labās, smukās mantas tikušas pie labiem saimniekiem dzīvoties :)

    AtbildētDzēst