ceturtdiena, 2009. gada 10. septembris

Baltijas Pērles pērles

Maģiskais 10.septembris, pēc šī gada slavenākā kāzu datuma, nebūt nav palicis bez svētkiem - Baltijas Pērle ir atklāta! Un ja pašam vai Sašam ar grafika sastādīšanu neveicas, tad Voila! Te nu mēs esam!

"Roman Holiday" - iespējams, kādam Odrija Hepberna liekas jau notiets etaps (par to gan es gribētu dzirdēt paskaidrojumus), taču viena no viņas filmām obligāti jāredz, un, ja "Breakfest at Tiffany's" jau ir redzēts, tad šī būs īstā!

"The Edge of Love" - Keira Naitlija un Sjenna Millere galvenajās lomās vien, prasās pēc 5 baļļu vērtējuma. 4 cilvēku (un 3 no tām ir sievietes) attiecības ir pietiekami daudz, lai tas būtu jāredz.

Foto: www.feschsamma.de

"LOL!" - atgādināt sev par pirmajām reizēm un lietām, kuras kādreiz bija katastrofa, bet tagad mūs absolūti nesatrauc.

"Das weiße Band" - sarakstā iekļuvusi arī filma ar 2009.gada Kannu festivāla Zelta Palmas zaru kabatā. Sitiet nost, bet neesmu vācu kino cienītāja, bet šis laikam būs izņēmums.

"Palermo Shooting" - ja ir interese par fotografēšanu, tad jāredz! Ne tikai savdabīgā scenārija dēļ, bet arī Milas Jovovičas dēļ. Es, personīgi, kopš 5.elementa parādīšanās uz ekrāniem, viņu neesmu redzējusi. (:

Foto: www.filmofilia.com

"Rage" - un lai pa logu met ārā visas savas kurpes, tie, kuriem nepatīk Džūda Lovs! (: Pie tam, supermodeļa transvestīta lomā. To pilnīgi noteikti nedrīkst laist garām!

Un pavisam noteikti, šī festivāla must-have ir... Gangsterfima! Veca, laba, īsta gangterfilma!

Atvasaras vakarā ar skaistu filmu, un, varbūt, ar labu glāzi vīna pēc tās - emocijas būs lieliskas un atvasarai atbilstošas. Un ne jau tāpēc, ka "šī filma obezjatjeļno jāredz", jo dabūjusi Palmas zaru, 7 Oskarus, vai Rietumas 5 acis (nekā personīga), bet gan tāpēc, ka sajutīsi festivālu, satiksi draugus, vai vienkārši tāpēc, ka redzēsi ko ekskluzīvu, ko mājās nenovilksi vai Parex Plaza ar lielo sāļo popkorna tūtu, rokās, neredzēsi.

P.S. Austiņas! (:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru