sestdiena, 2010. gada 27. marts

Rokijs un citi


Jā, mēs tur bijām - vakar pieminētajā virtuļmājā THE DONUTS. Tās tik bija gastranomiskās izvirtības, gan man, gan manai bio lakto ēdājai, jo virtuļus kā tādus vienu no retajām un pēdējām reizēm ēdu pirms pusgada, un tas pats bija viens nabadziņš pārkaisīts ar pūdercukuru. Bet šeit, dārgie - rozā, zaļi, ar riekstiem un bez, ar kafijas garšu, ar šokolādi pa virsu un citronkrēmu iekšā, un vēl un vēl.

Labi, ka meitenes palīdzēja, kad bija jāsāk izvēlēties - Džons Lemons, Ķiršu zebra, Studentu, Pistāciju Šreks, Bostonietis - tas tiešām nebija viegli, un laimīgā kārtā trāpījām arī uz karamelizēto - Rokiju (brūnais ar riekstiņiem) - tas pat iekļuva mūsu top 3.


Protams, pēc gozēšanās skatlogā (smukais dīvānstūris bija aizņemts) un virtuļu reklamēšanas, bija jāiet pēc papildporcijas, kurā ņēmām pildīto Ļimonu. Ar Ļimonu gan esiet uzmanīgi - pa vienu galu tur viss var skaisti aiziet pa gaisu, un šovs ar nosaukumu "Lidojošais krēms” ir nodrošināts. :)
Un, tikai ejot prom, mē sapratām, kas garām ejošajam vīrietim likās tās smaidīšanas vērts un pievilcīgs tajā skatlogā, kur trijatā sēdējām, lai būtu fotografēšanas vērts - mēs sēdējām tieši zem apakšā redzamā uzraksta :)



Jāatzīstas, ka paņēmām arī līdzi ņemšanai, taču līdz mājām gan ilgi nebija jāgaida, - lai arī pa ceļam satikām vienu no mūsu jaunkundzēm, kura aizbildinājusies, ka nav kur likt, pieklājīgi atteicās, trolejbusā pretī sēdošā sieviete, samulsusi tieši uz 2 sekundēm, mūsu dāvinājumu ar prieku pieņēma. Mēģinājām atlīdzināt par, latvietim neraksturīgo, atvērtumu :)



Foto - bio lakto lēdijas Samsung's :)

2 komentāri: