pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Saujiņa talantu vienkopus

Pirms es došos ārā iestigt ziemas pasakā ar visiem mūnbūtiem ātri kaut ko pastāstīšu.

Pirmkārt, protams, chao! Šis laikam ir mans back on track ieraksts, tā kā pati aiz priekiem palecos - apgriežos un iespiedzos :)
Otrkārt, nav otrkārt, tāpēc jāķeras pie lietas.
Liela daļa piekrīt apgalvojumam, ka Latvija jau tāds ciems vien ir, tomēr šaubos vai kaut pusei no šī salīdzinājuma piekritējiem būs ienācis prātā cik daudz un cik talantīgu ciema zēnu un meiteņu ir vēl bez, uz rokas saskaitāmajiem, lielajiem fotogrāfiem, gleznotājiem un visādu citādu radošo izpausmju pārstāvjiem :)
Pēdējo dienu lielākais prieks ir par projekta Filtered uziešanu globālā tīmekļa tīmekļos, kas pats par sevi vien jau ir sasniegums, ņemot vērā cik daudz vajadzīgas un nevajadzīgas informācijas iespējams atrast.
Tātad - projekts aptver, kā viņi paši saka - latvian art scene. Jauni un ne tik jauni talanti vienuviet stāsta savu stāsta un rāda savu māku. Pamatnoteikums - Tu esi latvietis un tev ir talants :)

Lūk, šeit - Katrina Lipska @ Filtered



Jekaterina Prihodko @ Filtered


Roman Drits @ Filtered

Teaseris iedots, tālāk paši, ja ir interese.

Un, ja jūties gana spēcīgs un pārliecināts par sevi - droši drīksti sūtīt savu pieteikumu viņiem pats - neviens no tevis negaida 3 izstāžu vēsturi cv vai vēl sazin ko :) Protams, gluži visi arī tur nenokļūst - starp Tavu pieteikumu un iekļūšanu projektā notiek pats galvenais - FILTRĒŠANA :)
Lai veicas censoņiem, es turpināšu priecāties!

3 komentāri:

  1. Sveiki! Liels paldies par rakstu toties maza kļūda ir ieskrējusi ;> esam Filtered nevis Filtred ;>
    Lai veicas ;> !
    FILTERED team

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, izlabots :) tā ir, kad ilgi neraksta - daļu saīsinu pa savam :)

    AtbildētDzēst